Välj en sida

Trädfällning Boden

Bensby Trädfällning & Slyröjning

Service & underhåll av grönytor

Trädfällning Boden

Erhåll hjälp med trädfällning i Boden med omnejd! Varmt välkommen till Bensby Trädfällning & Slyröjning! Till mig kan ni vända er för att få hjälp med trädfällning, stubbfräsning och slyröjning. Tjänsterna utförs efter de önskemål och behov som finns vid tillfället, jag anpassar arbetet efter det just ni behöver hjälp med.

Jag innehar motorsågskörkort nivå A, B, C, D och E samt röjsåg RA/B. Det innebär att jag kan utföra många typer av arbeten, enkla som svåra. Dessutom åtar jag mig uppdrag av olika storlek, små såväl som stora. Har ni några frågor kring vad jag kan hjälpa just er med är ni varmt välkomna att kontakta mig. 

För mig är det viktigt att mina kunder blir 100 procent nöjda. Därmed utför jag alltid arbetet med engagemang och kvalitet, för att kunna leverera ett resultat av hög nivå. Dessutom är jag noga med att anpassa arbetet efter behoven och önskemålen som finns. På så sätt kan jag leva upp till era förväntningar på bästa sätt.

Ta gärna kontakt med mig om ni har några frågor eller funderingar!

Tjänster

Hit kan ni vända er för att få hjälp med tjänster för service och underhåll av grönytor. De tjänster jag erbjuder är trädfällning, slyröjning och stubbfräsning. Samtliga arbeten anpassas efter de behov och önskemål som finns.

Upptagningsområde

Mitt företag ligger i Luleå, i Norrbotten. Med mitt arbete vänder jag mig även till hela närområdet, bland annat Boden, därmed har jag ett ganska stort upptagningsområde. Arbetet är väldigt rörligt då jag utför arbetet ute hos kunden.

Kontakt

Vare sig ni har några frågor om tjänsterna, mig eller företaget i allmänt, eller om ni redan nu vill anlita oss är ni varmt välkomna att ta kontakt med mig via mail eller telefon. Genom kontakt kommer jag ge er informationen som ni behöver.